اخبار

التیام زخم با استفاده از گیاهان دارویی

ترمیم زخم پوستی فرآیندی است که در آن پوست خود را ترمیم می کند. به طور کلی پذیرفته شده است که بهبود زخم پوستی را می توان به ۴ مرحله تقسیم کرد: هموستاز، التهاب، تکثیر و بازسازی

در انسان، کراتینوسیت ها در سریع ترین زمان ممکن یک اپیدرم عملکردی (بازسازی مجدد) را تشکیل می دهند و زخم را می بندند و هموستاز بافتی را دوباره برقرار می کنند. فیبروبلاست های پوستی به بستر زخم مهاجرت می کنند و تکثیر می شوند و “بافت همبند” غنی از پروتئین های ماتریکس خارج سلولی ایجاد می کنند و از رشد رگ های خونی جدید حمایت می کنند.

 

 

در نهایت، این در یک دوره طولانی بازسازی می شود و بافت آسیب دیده را به حالتی مشابه قبل از آسیب برمی گرداند. بی نظمی در هر مرحله از آبشار ترمیم زخم، بهبود را به تاخیر می اندازد و ممکن است منجر به آسیب شناسی های پوستی مختلف، از جمله عدم التیام یا زخم مزمن شود.

داروهای بومی و سنتی به طور گسترده از محصولات طبیعی و مشتقات محصولات طبیعی استفاده می کنند و بیش از نیمی از داروهای مصرفی امروز در سراسر جهان را تامین می کنند.

گیاهان پزشکی و محصولات گیاهی برای زخم های پوستی

ما مواد تشکیل دهنده فعال، فعالیت های زیستی، کاربردهای بالینی، فرمولاسیون، روش های آماده سازی و ارزش بالینی ۳۶ گونه گیاهی پزشکی را توصیف می کنیم.

گونه های مختلفی از جمله Centella asiatica و یا گیاه بشقابی یا سنتلا آسیاتیکا یا قدح مریم، Curcuma longa یا زرد چوبه، و Paeonia suffruticosa یا گل صد تومانی ژاپنی که محصولات محبوبی برای التیام زخم هستند، برجسته هستند.

* محبوبیت و شواهد استفاده مستمر به وضوح نشان می دهد که هنوز درس هایی برای آموختن از شیوه های سنتی وجود دارد که  در انبوهی از محصولات طبیعی و مشتقات از محصولات طبیعی پنهان شده است.

در انبوه محصولات طبیعی و مشتقات محصولات طبیعی، معرف های توصیف نشده، ترکیبات ناشناخته، و ترکیبات کمکی وجود دارند که می توانند جایگاهی در فهرست درمانی معاصر داشته باشند.

منبع:

Xu R., Luo G., Xia H., et al. Novel bilayer wound dressing composed of silicone rubber with particular micropores enhanced wound re-epithelialization and contraction. Biomaterials. 2015;40:1–۱۱. doi: 10.1016/j.biomaterials.۲۰۱۴.۱۰.۰۷۷. – DOI – PubMed Talbott J. H. A short history of medicine. JAMA. 1962;180(9):p. 794. doi: 10.1001/jama.1962.03050220086023. – DOI WHO Traditional Medicine Strategy: 2014–۲۰۲۳, ISBN: 9789241506090, http://www.who.int/traditional-complementary-integrative-medicine/en/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *